ΜΕΡΙΔΕΣ 5-6
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 15’
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15’
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ Βιδούλες λαχανικών
- 1 Πιπεριά Φλωρίνης
- 1 Πορτοκαλί Πιπεριά
- 1 Κίτρινη Πιπεριά
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 150γρ Ζαμπόν
- 150γρ τυρί γκούντα
- 2 κουταλιές της σούπας Μαγιονέζα
- 2 κουταλιές της σούπας Κέτσαπ
- 1 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα
- Αλάτι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά. Αφού βράσει το νερό ρίχνουμε αλάτι και τις βίδες λαχανικών , μόλις βράσουν σουρώνουμε τα ζυμαρικά μας και αφήνουμε να κρυώσουν.
- Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρούς κύβους και τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το καλαμπόκι.
- Προσθέτουμε το ζαμπόν και το τυρί γκούντα επίσης κομμένα σε μικρούς κύβους.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα , τη κέτσαπ και τη μουστάρδα. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα περιχύνουμε στις βίδες λαχανικών μαζί με όλα τα υπόλοιπο υλικά.