ΜΕΡΙΔΕΣ 5-6

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 15’

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 15’

ΥΛΙΚΑ

  • 500γρ Βιδούλες λαχανικών
  • 1 Πιπεριά Φλωρίνης
  • 1 Πορτοκαλί Πιπεριά
  • 1 Κίτρινη Πιπεριά
  • 1 κονσέρβα καλαμπόκι
  • 150γρ Ζαμπόν
  • 150γρ τυρί γκούντα
  • 2 κουταλιές της σούπας Μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές της σούπας Κέτσαπ
  • 1 κουταλιά της σούπας Μουστάρδα
  • Αλάτι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Τοποθετούμε μία κατσαρόλα με νερό σε δυνατή φωτιά. Αφού βράσει το νερό ρίχνουμε αλάτι και τις βίδες λαχανικών , μόλις βράσουν σουρώνουμε τα ζυμαρικά μας και αφήνουμε να κρυώσουν.
  2. Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρούς κύβους και τις βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με το καλαμπόκι.
  3. Προσθέτουμε το ζαμπόν και το τυρί γκούντα επίσης κομμένα σε μικρούς κύβους.
  4. Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα , τη κέτσαπ και τη μουστάρδα. Όταν ομογενοποιηθεί το μείγμα περιχύνουμε στις βίδες λαχανικών μαζί με όλα τα υπόλοιπο υλικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.