ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 10’

ΥΛΙΚΑ

  1. 50γρ Pop Corn
  2. 150γρ Ζάχαρη
  3. 50γρ Νερό
  4. 2 κουταλιές του γλυκού βούτυρο
  5. Ελαιόλαδο
  6. Αλάτι

ΟΔΗΓΙΕΣ

Τοποθετούμε μία αντικολλητική κατσαρόλα με καπάκι σε δυνατή φωτιά. Προσθέτουμε το ελαιόλαδο , τόσο όσο να καλύψει τον πάτο της κατσαρόλας. Αφού κάψει το λάδι ρίχνουμε τα pop corn και κλείνουμε με το καπάκι. Μόλις σταματήσει ο ήχος από το καλαμπόκι που σκάει , αφαιρούμε τη κατσαρόλα από τη φωτιά και τοποθετούμε το pop corn σε ένα μπολ όπου και αλατίζουμε.

Στη συνέχεια σε ένα αντικολλητικό τηγάνι προσθέτουμε το νερό και τη ζάχαρη και σε χαμηλή φωτιά. Ανακατεύουμε λίγο στην αρχή και το αφήνουμε να βράσει. Μόλις αλλάξει χρώμα και γίνει προς το καφέ προσθέτουμε το βούτυρο και αφού λιώσει αφαιρούμε από τη φωτιά το τηγάνι. Περιχύνουμε το μείγμα στο μπολ με τα pop corn και ανακατεύουμε.

Αφού κρυώσει είναι έτοιμο για σερβίρισμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.