• Βάζουμε το μείγμα της συσκευασίας σε μπόλ με νερό και ξεπλένουμε για 5 λεπτά.
  • Ψιλοκόβουμε κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει χρώμα. Το ενσωματώνουμε με το μείγμα σε 850ml νερό και βράζουμε για περίπου 35 λεπτά.
  • Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και στη συνέχεια προσθέτουμε(προαιρετικά) κόκκινη σάλτσα για επιπλέον γεύση. Σερβίρουμε προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.