ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 180 ΛΕΠΤΑ

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 1 ολόκληρο κοτόπουλο
  • 500γρ. Ρύζι Νυχάκι Τυρολέζα
  • 1 κύβος ζωμός κότας
  • Μουστάρδα
  • Κάρυ
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C.
  2. Πλένεται καλά το κοτόπουλο .
  3. Στη συνέχεια απλώνετε τη μουστάρδα σε όλο το κοτόπουλο και αλατοπιπερώνετε.
  4. Βάζετε το κοτόπουλο στη γάστρα και το αφήνεται στο φούρνο μέχρι να πάρει χρώμα σε όλες του τις πλευρές.
  5. Γεμίζετε νερό μέχρι τη μέση του ταψιού
  6. Όταν θα είναι σχεδόν έτοιμο το κοτόπουλο θα προσθέσετε στη γάστρα και το Ρύζι Νυχάκι .
  7. Θα ανακατέψετε για να απλωθεί το ρύζι και θα ρίξετε το κάρυ και τον κύβο .
  8. Ψήνετε στο φούρνο για 30 λεπτά περίπου, μέχρι το ρύζι να σιγοβράσει και να απορροφηθούν τα υγρά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.