• Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε το μείγμα και σοτάρουμε για ακόμη 2-3 λεπτά
  • Σβήνουμε με λευκό κρασί και ανακατεύουμε μέχρι να εξατμιστεί. Στη συνέχεια προσθέτουμε 850ml νερό και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 8-10 λεπτά.
  • Βγάζουμε την κατσαρόλα από την φωτιά μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά και σερβίρουμε προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και παρμεζάνα τριμμένη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.