ΜΕΡΙΔΕΣ: 5
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: 60’
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 500γρ Κόκκινο Ρύζι
- 2 ματσάκια φρέσκο κρεμμύδι
- 1L γάλα
- 100γρ φέτα τριμμένη
- 1 φλυτζ. Ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Αναμιγνύουμε σε ένα πυρέξ όλα τα υλικά.
- Ρίχνουμε τα γάλα, ανακατεύουμε ελαφρά ξανά.
- Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει το γάλα