ΜΕΡΙΔΕΣ  4

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5΄

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 20΄

ΥΛΙΚΑ

  1. 500γρ Παπαρδέλες
  2. 1 κιλό σάλτσα ντομάτας
  3. 1 σκελίδα σκόρδο
  4. 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
  5. 300γρ Ανθότυρο
  6. 1 πρέζα θυμάρι
  7. 1 πρέζα ρίγανη
  8. 1 φύλλο δάφνης
  9. Αλάτι
  10. Φρεσκοκομμένο πιπέρι
  11. ¼ φλιτζ. Ελαιόλαδο
  12. 2-3 φύλλα Φρέσκο Βασιλικό

ΟΔΗΓΙΕΣ

  • Βάζουμε πρώτα όλα τα υλικά της σάλτσας ( ντομάτα, λάδι σκόρδο και μυρωδικά ) να βράσουν για 10 λεπτά.
  • Προσθέτουμε τις παπαρδέλες , χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8’-10’.
  • Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τριμμένο ανθότυρο.
  • Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε λίγο φρέσκο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.