ΜΕΡΙΔΕΣ 4
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5΄
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 20΄
ΥΛΙΚΑ
- 500γρ Παπαρδέλες
- 1 κιλό σάλτσα ντομάτας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κεσεδάκι τυρί κρέμα
- 300γρ Ανθότυρο
- 1 πρέζα θυμάρι
- 1 πρέζα ρίγανη
- 1 φύλλο δάφνης
- Αλάτι
- Φρεσκοκομμένο πιπέρι
- ¼ φλιτζ. Ελαιόλαδο
- 2-3 φύλλα Φρέσκο Βασιλικό
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βάζουμε πρώτα όλα τα υλικά της σάλτσας ( ντομάτα, λάδι σκόρδο και μυρωδικά ) να βράσουν για 10 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις παπαρδέλες , χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8’-10’.
- Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το τριμμένο ανθότυρο.
- Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε λίγο φρέσκο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως!