• Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα για τουλάχιστον 10 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν. Προσθέτουμε το μείγμα και σοτάρουμε για ακόμη 2-3 λεπτά
  • Σβήνουμε με λευκό κρασί και στη συνέχεια προσθέτουμε σε δόσεις ζωμό λαχανικών ή κότοπουλου και 850ml νερό ανακατεύοντας ανά τακτά διαστήματα.
  • Τέλος, αποσύρουμε από την φωτιά, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο βούτυρο και παρμεζάνα ανακατεύοντας συνεχώς ώστε να αποκτήσει μια ωραία κρεμώδη υφή. Σερβίρουμε ζεστό το ριζότο προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.