ΜΕΡΙΔΕΣ: 4

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ 60’

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  1. 500γρ Φασόλια Πράσινα
  2. 1 μεγάλο κρεμμύδι
  3. 1/2 κούπα ελαιόλαδο
  4. 2 κγ κόλιαντρο
  5. 2 κ.γ. κουρκουμά
  6. 2 κ.γ. κύμινο σε σκόνη
  7. χυμό από 2-3 λεμόνια
  8. αλάτι, πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Ξεπλένουμε και σουρώνουμε τα φασόλια.
  2. Κόβουμε το κρεμμύδι σε λεπτές ροδέλες. Ενώνουμε σε μεγάλη κατσαρόλα τα φασόλια, και προσθέτουμε περίπου 2 λίτρα νερό.
  3. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά, και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά. Προς το τέλος του βρασμού, προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, αλάτι και πιπέρι, και βράζουμε για 5-10 λεπτά ακόμα.
  4. Τέλος, προσθέτουμε το λάδι και αφήνουμε να πάρει μία βράση. Σερβίρουμε με έξτρα λεμόνι, ρίγανη, και λίγο ακόμα ωμό ελαιόλαδο σε κάθε πιάτο

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.