ΜΕΡΙΔΕΣ: 5

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: 60’

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  1. 500γρ Μαύρο Ρύζι
  2. 1 κολοκυθάκι
  3. 1 πράσινη πιπεριά
  4. 1 κόκκινη πιπεριά
  5. 2 κ.γ. καλαμπόκι
  6. 1 κρεμμύδι
  7. 1 σκελίδα σκόρδο
  8. Ελαιόλαδο
  9. Αλάτι
  10. Πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Βράζουμε το ρύζι για 30-40 λεπτά και το σουρώνουμε.
  2. Ψιλοκόβουμε τα τα λαχανικά μας. Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν.
  3. Ενσωματώνουμε το ρύζι στο τηγάνι μαζί με τα λαχανικά και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά
  4. Τέλος, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.