ΜΕΡΙΔΕΣ: 5
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: 60’
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 500γρ Μαύρο Ρύζι
- 1 κολοκυθάκι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 2 κ.γ. καλαμπόκι
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Βράζουμε το ρύζι για 30-40 λεπτά και το σουρώνουμε.
- Ψιλοκόβουμε τα τα λαχανικά μας. Στη συνέχεια σε ένα τηγάνι προσθέτουμε ελαιόλαδο και τα σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν.
- Ενσωματώνουμε το ρύζι στο τηγάνι μαζί με τα λαχανικά και ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά
- Τέλος, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.