ΜΕΡΙΔΕΣ 6
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5’
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 20’
ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. κοχυλάκια λαχανικών
- 200 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
- 150 γρ. τυρί γκούντα, τριμμένο
- 150 γρ. κασέρι, τριμμένο
- 50 γρ. φέτα, θρυμματισμένη
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος, πλήρης
- Αλάτι
- Πιπέρι
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Τοποθετούμε σε δυνατή φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Μόλις βράσει καλά, αλατίζουμε και προσθέτουμε τα κοχύλια βράζοντας τα.
- Παράλληλα, τοποθετούμε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος, την παρμεζάνα, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός και τα αφήνουμε στη φωτιά, μέχρι να δέσουν ελαφρώς μεταξύ τους.
- Έπειτα, αδειάζουμε τα κοχύλια σε ένα πυρίμαχο σκεύος διαστάσεων 30Χ20εκ., ρίχνουμε από πάνω το μείγμα με την κρέμα γάλακτος, πασπαλίζουμε με το τυρί γκούντα, το κασέρι, τη φέτα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στο grill στο δυνατό (ή στις αντιστάσεις πάνω κάτω), μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να πάρουν χρυσαφί χρώμα.
- Τέλος, σερβίρουμε τα κοχύλια ζεστά.