• Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο, ενσωματώσουμε το μείγμα μέχρι το ρύζι να πάρει χρώμα.
  • Σβήνουμε με κρασί, προσθέτουμε ζωμό λαχανικών ή κότας και 850ml νερό σε δόσεις ανακατεύοντας συνέχεια. Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για 15-18 λεπτά μέχρι να τελειώσει το νερό και βράσει το ρύζι.
  • Αφαιρούμε από τη φωτιά και σερβίρουμε προσθέτοντας αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.