• Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε κρεμμύδι για 4-5 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα και σοτάρουμε για ακόμη 2-3 λεπτά
  • Προσθέτουμε 850ml νερό και βράζουμε για 20-25 λεπτά.
  • Αποσύρουμε από τη φωτιά όταν έχουν απορροφηθεί όλα τα υγρά και σερβίρουμε προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.