• Σε μία κατσαρόλα σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα για 3’-4’.
  • Προσθέτουμε το μείγμα και το σοτάρουμε για ακόμη 2’-3’.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε ζωμό λαχανικών ή κότας και 850ml νερό και το αφήνουμε να μαγειρευτεί για 12’.
  • Τέλος αποσύρουμε από την φωτιά αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε λίγο βούτυρο, παρμεζάνα τριμμένη και προαιρετικά 1 κ.σ. λάδι τρούφας για να κάνει τη διαφορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.