Παπαρδέλες

Οι Παπαρδέλες είναι παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά, φτιαγμένα από αλεύρι, νερό και αλάτι και υπάρχουν πολλές παραλλαγές, ανάλογα με την περιοχή.

Δες όλες τις συνταγές
Τραχανάς Ξινός Με Φέτα

ΜΕΡΙΔΕΣ 2 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 5’ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 15’ ΥΛΙΚΑ 2,5 φλ. νερό ή γάλα 1 [...]

Περιγραφή

Παπαρδέλες

Οι κλασσικές ελληνικές παπαρδέλες ζυμωμένες με αγνά υλικά, σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά και γάλα.Προσφέρουν μοναδική γεύση και πλούσια υφή, μαγειρεύονται εύκολα και με πολλούς τρόπους.Ένα θρεπτικό, χειμωνιάτικο πιάτο που συνδυάζει την παραδοσιακή ελληνική γεύση με την απόλαυση των φρέσκων ζυμαρικών.

Επιπλέον πληροφορίες

Ενέργεια

Λιπαρά

Κορεσμένα

Υδατάνθρακες

Σάκχαρα

Ίνες

Πρωτεΐνες

Αλάτι

Συνταγές
Συνταγές

Το δώρο της γης στο πιάτο σας

Παπαρδέλες με κολοκύθα, φέτα και καρύδια

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30’ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 300γρ παπαρδέλες 300γρ κολοκύθα σε κύβους [...]

Βίδες λαχανικών με κάρυ καρύδας και δυόσμο

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 10’ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 25’ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 300γρ βίδες 1 μελιτζάνα σε κύβους [...]

Τραχανάς Γλυκός Σούπα Με Ντομάτα

ΜΕΡΙΔΕΣ 2 ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 2’ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 15’ ΥΛΙΚΑ 1 φλ. τραχανά γλυκό 5 φλ. [...]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.