Οι Βιδούλες Λαχανικών είναι ένα γευστικό πιάτο ζυμαρικών, το οποίο συνδυάζει το σχήμα της βίδας με διάφορες γεύσεις και αρώματα από φρέσκα λαχανικά.
Οι Παπαρδέλες είναι παραδοσιακά ελληνικά ζυμαρικά, φτιαγμένα από αλεύρι, νερό και αλάτι και υπάρχουν πολλές παραλλαγές, ανάλογα με την περιοχή.
Το Στριφτάρι είναι παραδοσιακό ελληνικά ζυμαρικά, φτιαγμένα από αλεύρι, νερό και αλάτι όπου η ζύμη πλάθεται, κόβεται σε λωρίδες και έπειτα στρίβεται ελαφρά.