Το Πλιγούρι Μέτριο είναι ιδιαίτερα ευέλικτο ,ελαφρύ συστατικό για κάθε γεύμα και χρησιμοποιείται σε ποικίλες συνταγές.Πλούσιο σε φυτικές ίνες, πρωτεΐνες, και μέταλλα.
Το Πλιγούρι Χοντρό είναι σιτηρός καρπός που προέρχεται από σιτάρι, το οποίο βράζεται, αποξηραίνεται και στη συνέχεια αλέθεται σε διάφορα μεγέθη.
Τα ΡΕΒΥΘΙΑ είναι ένα απίστευτα θρεπτικό όσπριο, ιδανικό για τη δημιουργία υγιεινών πιάτων. Αποτελεί βασικό συστατικό στη μεσογειακή κουζίνα.
Άγριο Ρύζι με Μπονέτ ένας μοναδικός συνδυασμός δύο διαφορετικών τύπων ρυζιού, που ενώνουν τη φυσική γεύση του άγριου ρυζιού με αυτήν του παραδοσιακού ιταλικού μπονέτ.


Το Ρύζι Γλασέ είναι ένα εύγευστο θρεπτικό και γρήγορο στο μαγείρεμα φαγητό και αποτελεί συνοδευτικό σε μεγάλη γκάμα συνταγών.Είναι ιδιαίτερα αμυλώδες.
Το Ρύζι Κόκκινο είναι μια ποικιλία ρυζιού με φυσικό κόκκινο χρώμα, το οποίο οφείλεται στο περιβλήματα του σπόρου που περιέχουν αντιοξειδωτικές ουσίες.
Το Ρύζι Μπασμάτι ανήκει στην ποικιλία με αρώματα και λεπτή υφή.Με λεπτό λευκό κόκκο, αρκετά μακρύ σε σχέση με το πάχος του.Συνήθως τρώγεται σκέτο ή σαν γαρνιτούρα.
Τα ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ ΦΑΣΟΛΙΑ είναι μια πολύ σημαντική πηγή θρεπτικών συστατικών και πρωτεϊνών. Εξαιρετικά νόστιμα και εύκολα στο μαγείρεμα είναι ιδανικά για μαγειρευτό φαγητό.