ΜΕΡΙΔΕΣ: 5

ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: 60’

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  1. 500γρ Κόκκινο Ρύζι
  2. 2 ματσάκια φρέσκο κρεμμύδι
  3. 1L γάλα
  4. 100γρ φέτα τριμμένη
  5. 1 φλυτζ. Ελαιόλαδο
  6. 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο
  7. Αλάτι
  8. Πιπέρι

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Αναμιγνύουμε σε ένα πυρέξ όλα τα υλικά.
  2. Ρίχνουμε τα γάλα, ανακατεύουμε ελαφρά ξανά.
  3. Ψήνουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς για 45 λεπτά, μέχρι το ρύζι να απορροφήσει το γάλα

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.