ΜΕΡΙΔΕΣ 4

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ 10’

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ 10’

ΥΛΙΚΑ

  1. 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  2. 2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
  3. 200 γρ. μανιτάρια
  4. 1/4 φλ. λευκό ξηρό κρασί
  5. 3 φλ. μισοβρασμένες χυλοπίτες
  6. 1 φλ. ζωμό κότας ή κρέατος
  7. 100 γρ. ροκφόρ
  8. Αλάτι
  9. Πιπέρι
  10. Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο

ΟΔΗΓΙΕΣ

  1. Ζεσταίνουμε πρώτα το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμύδια για 1-2 λεπτά.
  2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2-3 λεπτά
  3. Σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε το ροκφόρ στις μισοβρασμένες χυλοπίτες και το ζωμό.
  4. Αλατοπιπερώνουμε με προσοχή και αφήνουμε να κρεμώσει η σάλτσα σε δυνατή φωτιά για 2-3 λεπτά.
  5. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.