Ρύζι Μπασμάτι

Το Ρύζι Μπασμάτι ανήκει στην ποικιλία με αρώματα και λεπτή υφή.Με λεπτό λευκό κόκκο, αρκετά μακρύ σε σχέση με το πάχος του.Συνήθως τρώγεται σκέτο ή σαν γαρνιτούρα.

Δες όλες τις συνταγές
Κοτόπουλο Με Ρύζι Νυχάκι Στο Φούρνο

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 180 ΛΕΠΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 ολόκληρο κοτόπουλο 500γρ. Ρύζι Νυχάκι Τυρολέζα 1 [...]

Περιγραφή

Ρύζι Μπασμάτι

Το ρύζι μπασμάτι, με το μοναδικό λευκό του χρώμα αποτελεί βασικό πυλώνα για τόσα αγαπημένα πιάτα. Με φυσικές αρωματικές ιδιότητες που αγαπούν πολλές περιοχές του κόσμου. Ιδανικό για το αγαπημένο στην Ελλάδα πιλάφι αλλά και εξωτικές συνταγές.

Επιπλέον πληροφορίες

Ενέργεια

Πρωτεΐνες

Υδατάνθρακες

Σάκχαρα

Λιπαρά

Κορεσμένα

Ολικές Διαιτητικές Ίνες

Νάτριο

Συνταγές
Συνταγές

Το δώρο της γης στο πιάτο σας

Γιουβαρλάκια με αυγολέμονο

Τα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο είναι ένα παραδοσιακό ελληνικό πιάτο που συνδυάζει τη γεύση του κιμά [...]

Ριζότο Λαχανικών

Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε δυνατή φωτιά και προσθέτουμε ελαιόλαδο, ενσωματώσουμε το μείγμα μέχρι το ρύζι [...]

Κοτόπουλο Με Ρύζι Νυχάκι Στο Φούρνο

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 180 ΛΕΠΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 ολόκληρο κοτόπουλο 500γρ. Ρύζι Νυχάκι Τυρολέζα 1 [...]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.