Ρύζι Κόκκινο

Το Ρύζι Κόκκινο είναι μια ποικιλία ρυζιού με φυσικό κόκκινο χρώμα, το οποίο οφείλεται στο περιβλήματα του σπόρου που περιέχουν αντιοξειδωτικές ουσίες.

Δες όλες τις συνταγές
Καλαμάρια γεμιστά με ρύζι μπονέτ

Υλικά: 8-10 καλαμάρια μεσαίου μεγέθους (καθαρισμένα και χωρίς τα πτερύγια) 1 φλιτζάνι ρύζι μπονέτ (ή [...]

Περιγραφή

Ρύζι Κόκκινο

Το κόκκινο ρύζι περιέχει πληθώρα φυσικών ευεργετικών ουσιών όπως άμυλο ρυζιού, πρωτεΐνη, ενώ είναι μια καλή πηγή βιταμινών Β1, Β2, σιδήρου και ασβεστίου.

Επιπλέον πληροφορίες

Ενέργεια

Πρωτεΐνες

Υδατάνθρακες

Λιπαρά

Κορεσμένα

Νάτριο

Σίδηρος

Συνταγές
Συνταγές

Το δώρο της γης στο πιάτο σας

Καστανό Φακόρυζο

Βάζουμε το μείγμα της συσκευασίας σε μπόλ με νερό και ξεπλένουμε για 5 λεπτά. Ψιλοκόβουμε [...]

Ριζότο Μανιταριών

Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε κρεμμύδι και σκόρδο ψιλοκομμένα για τουλάχιστον 10 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν. Προσθέτουμε [...]

Κοτόπουλο με Ρύζι νυχάκι στο φούρνο

ΥΛΙΚΑ Ένα κοτόπουλο 1 ½ κιλό περίπου, κομμένο στα δύο 2 ½ φλιτζάνια ρύζι νυχάκι, [...]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.