

Το Ρύζι Γλασέ είναι ένα εύγευστο θρεπτικό και γρήγορο στο μαγείρεμα φαγητό και αποτελεί συνοδευτικό σε μεγάλη γκάμα συνταγών.Είναι ιδιαίτερα αμυλώδες.



Το Ρύζι Καρολίνα είναι μια εξαιρετική ποικιλία μακρύκοκκου ρυζιού, με χαρακτηριστική αφράτη υφή και κόκκους που δεν κολλάνε μεταξύ τους κατά το μαγείρεμα.



Το Ρύζι Μπονέτ είναι μακρύκοκκο, προβρασμένο, με ελαφρά μπεζ-κίτρινο χρώμα.Είναι εύκολο στο βράσιμο και παραμένει σπυρωτό πάντα.


Το Ρύζι Νυχάκι είναι λευκό, λεπτό και μακρύκοκκο. Το χρησιμοποιούμε σε πολλές παρασκευές λόγω του σχήματός του και έχει λιγότερη περιεκτικότητα σε άμυλο.