Ρύζι Arborio

Το Ρύζι Arborio χρησιμοποιείται κυρίως για την παρασκευή ριζότο. Χαρακτηρίζεται από την ικανότητά του να απορροφά μεγάλη ποσότητα υγρών.

Δες όλες τις συνταγές
Γιουβαρλάκια Με Αυγολέμονο Με Ρύζι Γλασέ

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4 – 6 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:60 – 70 ΛΕΠΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 κιλό κιμάς (από μοσχάρι) [...]

Περιγραφή

Ρύζι Arborio

Το Αρμπόριο είναι ένα άσπρο, μικρόκκοκο ρύζι που καλλιεργείται στις περιοχές του Πιεμόντε και της Λομβαρδίας στη Βόρεια Ιταλία. Έχει ένα μαργαριταρένιο, στρογγυλό, παχουλό κόκκο, που αποτελεί τη βάση για το ριζότο. Αυτό που το κάνει ξεχωριστό, είναι η υψηλότερη από το κανονικό ποσότητα διαλυτού αμύλου, που εκλύεται κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Επιπλέον πληροφορίες

Ενέργεια

Πρωτεΐνες

Υδατάνθρακες

Σάκχαρα

Λιπαρά

Κορεσμένα

Ολικές Διαιτητικές Ίνες

Νάτριο

Συνταγές
Συνταγές

Το δώρο της γης στο πιάτο σας

Καλαμάρια Γεμιστά Με Ρύζι Μπονέτ

ΜΕΡΙΔΕΣ: 4-6 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ:60 – 70 ΛΕΠΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1/4κούπας Ρύζι Μπόνετ Τυρολέζα 1-1/2 κιλό Μέτρια [...]

Κινέζικο Τηγανητό Ρύζι Με Μπασμάτι

ΜΕΡΙΔΕΣ: 5 ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 30 ΛΕΠΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 1 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 2 [...]

Μαύρο Ρύζι Με Λαχανικά

ΜΕΡΙΔΕΣ: 5 ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: 60’ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 500γρ Μαύρο Ρύζι 1 κολοκυθάκι 1 πράσινη πιπεριά 1 [...]

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει μια καλύτερη εμπειρία περιήγησης.